View unanswered posts | View active topics It is currently 20 Sep 2019, o 06:56



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Converting a Civ4 Map to TR 
Author Message
Prince
User avatar

Joined: 16 Sep 2007, o 14:47
Posts: 165
Location: Canada
Post Converting a Civ4 Map to TR
im kinda new to creating senerios and such, and i find that im having trouble opening civ4 maps in TR so i can make a TR scenerio. is there a way to convert civ4 maps to TR because i already have some civ4 maps that i would like to use thanks.

_________________
"Every man dies but not every man really lives." - William Wallace

"Live for today, cause tomorrow never comes." - Ozzy Osbourne


30 Jan 2008, o 12:10
Profile
RI Team

Joined: 13 Feb 2008, o 17:46
Posts: 134
Location: New Orleans, Louisiana (US)
Post Re: Converting a Civ4 Map to TR
Winmerge programming is a always a good way to combine without losing or overlooking. If they're really different sizes than this can take a while and will take careful focus on what plot you are on


17 Feb 2008, o 15:19
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.